Don’t just build, create!

Overskriften beskriver den tilgang som har vi har til fuge- og murerarbejdet. Vi bygger ikke kun - vi skaber noget. Dén tankegang gør, at vi har stort fokus på den enkelte opgave og detalje, og det er vigtigt i murerfaget, hvor flotte resultater kræver grundighed.

Specialister i fugearbejde

Det kræver god teknik og en sikker hånd for at opnå gode resultater og det rette finish ved fugearbejde. Dårligt fugearbejde ser sjusket ud. Det ødelægger helhedsindtrykket af eksempelvis de nye fliser eller klinker på badeværelset eller ved de nye døre og vinduer. Man plejer at sige, at godt fugearbejde er det som man slet ikke lægger mærke til.

God fugeteknik handler meget om at vælge den rigtige type finish som passer til omgivelserne. Vi guider naturligvis vores kunder frem til den rigtige løsning.

Professionel rådgivning og service

Vi gør en stor indsats for, at det er en god helhedsoplevelse at hyre os til en opgave. Både hvad angår service og kvaliteten af vores arbejde. Vi er stabile, har styr på kommunikationen, overholder aftalerne og leverer godt håndværk.

Fuge og MurerMester D udfører bl.a. disse opgaver: 

 

 

  • Fugearbejde

  • Murerarbejde

  • Fliser og klinker

  • Reparation af sætningsskader

Kontakt Fuge og MurerMester D

Vi har base i Herlev og herfra dækker vi hele Storkøbenhavn og størstedelen af Sjælland.

Vil du have et uforpligtende tilbud eller ønsker du at høre mere om vores ydelser? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til mig eller bruge kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at løse din opgave!

Fuge og MurerMester D

8 anbefalinger

8 anbefalinger

Anbefal os her